Legpuzzel kopen met 500 stukjes

leermiddelen basisonderwijs

De legpuzzel 500 stukjes is het meest verkochte item in onze webshop. Mensen kopen deze om even bezig te zijn en te kunnen ontspannen. Maar ook daag je op deze manier je brein uit de puzzel goed en zo snel mogelijk te maken. Er is een uitdaging voor iedereen die dat wil. Je kunt beginnen met puzzels vanaf 150 stukjes. Maar die van 500 stukjes zijn toch wel echt de puzzels die het leukst zijn. Dit komt omdat ze dan ook in meerdere thema’s worden gemaakt. Maar daarnaast kan je dan ook samen met vrienden de puzzel maken. Dit maakt het speelplezier nog completer.

Grotere puzzels

De grote puzzel met 1000 stukjes is een populair item onder de (jong) volwassenen. Dit omdat de uitdaging zo wat groter is maar niet te groot. Je kunt deze puzzel in een paar uur samen met iemand gaan maken. Maar veel mensen kiezen ervoor om dit samen met iemand anders te doen. Dat maakt het speelplezier groter en zo kun je elkaar helpen om de puzzel af te krijgen. Daarnaast zijn er puzzels tot wel 50.000 stukjes. Deze projecten duren vaak weken of maanden om af te krijgen. Veel ouderen gaan daarom deze puzzels ook een paar uur per dag doen. Dit houdt hun geest gezond en zo hebben ze ook een leuk tijdverdrijf. Ook kun je kiezen voor de wasgij puzzels. Deze hebben geen voorbeeld en geven jou dus een nog grotere uitdaging.

Thema puzzels

Er zijn ook diverse thema puzzels die je kunt verzamelen voor de verzameling. Zo kun je bladeren door de Jan van Haasteren puzzels overzicht. Maar ook de nieuwkomer wasgij legpuzzels wordt door steeds meer verzamelaars gekocht. Bijna iedereen is wel bekend met de striptekeningen van Jan van Haasteren. Daarom worden deze puzzels ook zo massaal gekocht. Er zit namelijk veel herkenbaarheid in de puzzels. Maar ook zit er een extra element in elke puzzel verwerkt. Ga jij dit opvallende object vinden? De wasgij puzzel reeks is een nieuw puzzel avontuur. Dit is alleen weggelegd voor de gevorderde puzzelaar. Er zit namelijk geen voorbeeld bij. Dus je weet vooraf niet hoe de puzzel eruit moet komen te zien. Dit maakt het een hele uitdaging om klaar te krijgen. Echter is dat natuurlijk wel het leukste van puzzelen. Zo wordt je brein nog meer geprikkeld.

Ravensburger puzzels

Natuurlijk hebben wij ook de klassieke Ravensburger puzzels. Wellicht dat je ze nog kent van vroeger want dit merk bestaat al sinds 1883. Dit duitse merk maakt dus al een aantal jaren puzzels. En ondanks dat ze het zolang doen weten ze je nog steeds te verrassen. Je hebt een grote variatie in de puzzels met ieder hun eigen uitdaging factor. Het motto van dit bedrijf is dat je leert door te doen. En dat zullen wij ook niet ontkennen. Hoe vaker je een puzzel maakt hoe beter je het systeem gaat snappen. Zo kun je jezelf ook steeds meer uitdagen door een groter aantal stukjes te gaan kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *