Top 10 kinderfeestjes

kinderfeestje

Een leuk kinderfeestje geven voor jouw kind kan best lastig zijn. Elk kind is natuurlijk anders en vind wat anders leuk. Toch hebben we een lijstje samengesteld met de leukste algemene kinderfeestjes die je kan organiseren.

10. Spelletjesmiddag

Spelletjes zijn altijd leuk om te doen met kinderen. Iedereen kan hierin zijn energie kwijt en zich lekker los laten. Dit is makkelijk zelf te organiseren in een park of in een speeltuin. Je kan er ook een picknick bij regelen en er zo een hele middag vol plezier van maken. 

9. Sporttoernooi

Lekker actief buiten sporten is goed en leuk voor kinderen. Je kan een sportveld bij je lokale sportvereniging regelen en daar allemaal verschillende sporten uitzetten als, voetbal, hockey, atletiek, enz. Regel ook een prijs en maak het extra motiverend en leuk. Zo houd je de kinderen bezig met een leuke middag en organiseer je een leuk kinderfeestje.

8. Speurtocht

Een speurtocht doen kan je makkelijk zelf organiseren en zo lang en moeilijk maken als je zelf wilt. Dit kan je door het bos of door je eigen wijk doen. Je kan de kinderen opdelen in groepjes en ze zo de speurtocht samen laten doen.

7. Zwemmen

Dit is alleen geschikt voor een kinderfeestje waarbij ieder kind al een zwemdiploma heeft. Zo kunnen ze ongestoord lekker hun gang gaan in het water en een leuke tijd beleven. Dit kinderfeestje kan je in de zomer in een buitenbad doen of in de winter in een binnenbad. Zo kunnen ze samen een leuke tijd beleven en genieten van een leuk kinderfeestje.

6. Slaapfeestje

Logeren is altijd een groot feest voor kinderen en zeker als je met meerdere bent. Ze kunnen gezellig een film kijken en pizza eten. Leg wat luchtbedden en matrasjes in de woonkamer en vraag iedereen zijn eigen dekbed mee te nemen. Het is makkelijk geregeld en super leuk voor kinderen.

5. Bowlen

Bowlen is een leuke activiteit voor kinderen. Dit is ideaal om niet de hele middag bezig te moeten zijn. Dit kan voor jong en oud door de hekjes die helpen om de bal in de goede baan te houden. Neem een prijs mee voor de winnaar om de kinderen nog meer motivatie te geven. 

4. Trampoline park

Trampoline springen is hartstikke leuk kinderen kunnen zelf kunstjes bedenken en elkaar dingen leren. Ze kunnen hier hun energie in kwijt en verschillende spellen verzinnen om te doen op de trampolines. Voor een kinderfeestje is dit erg geschikt en leuk om met zn allen te doen.

3. Minigolf

Minigolf kan binnen of buiten en is leuk voor een kinderfeestje. Er zijn verschillende soorten minigolf sommige zijn binnen en hebben er ook een speciaal verhaal bij. Andere zijn buiten en hebben geen verhaal, maar gewoon losse banen. Dit is leuk als kinderfeestje omdat er veel afwisseling in zit van baan naar baan. 

2. Binnenspeeltuin

Een binnenspeeltuin heeft vaak van alles. Kinderen kunnen hier rustig rondrennen en van alles doen. Ook kan je verschillende spellen organiseren hierin. Dit is dus super geschikt voor een kinderfeestje en zorgt ervoor dat je zelf niet te druk bezig hoeft te zijn. Kinderen kunnen namelijk lekker hun gang gaan.

1. Lasergamen

Lasergamen is een gaaf spel wat je leuk in teams kan spelen. Het is geschikt voor jong en oud en dus leuk voor iedereen. Je werkt samen in een team en moet samen het andere team uitschakelen. Je kan de lasers ontwijken door te schuilen achter objecten en muren. Het is een spannend en leuk spel wat je lekker buiten kan doen. Een lasergame  kinderfeestje is superleuk omdat kinderen lekker hun energie erin kwijt kunnen. Je kan lasergame huren en zelf de locatie bepalen. Dit kan heerlijk buiten in het bos als spannende locatie. Met lasergame kunnen kinderen lekker hun energie kwijt en beleven ze een spannend spel. Wil je graag een lasergame huren voor jouw kinderfeestje? Dat kan bij lasergamesethuren.nl. 

Meer verhalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *